Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mastermind Round Table Sessie

juli 16 @ 09:00 - 11:00

Gratis

Als zelfstandig ondernemer ben je uitgenodigd voor een “Mastermind Roundtable Sessie” van The Alternative Board Nederland.

Tijdens deze online Mastermind Sessie ga je collega-ondernemers ontmoeten om samen, met elkaar te spreken en strategische oplossingen te vinden voor de unieke uitdagingen en mogelijkheden/oplossingen die wij allemaal ervaren. Onderwerpen zoals; tevredenheid en betrokkenheid van werknemers, IT-issues, marketing en sales, of juist COVID-gerelateerde uitdagingen.

Georganiseerd en gefaciliteerd door ‘The Alternative Board Nederland’, afgekort TAB Nederland. Dit evenement zal je een geweldige mogelijkheid bieden om een strategische ‘Roundtable’ met collega-ondernemers te ervaren. Ondernemers, die net als jij, focussen op groei en besloten hebben om dit jaar tot het beste jaar ooit te maken.

Als jij je hierin kunt herkennen dan is het bijwonen van dit evenement voor jou van groot belang en toegevoegde waarde.

Volgens de statistieken van ‘Fast Company en Business.com’, blijkt dat ondernemers die deelnemen aan “Mastermind-groepen” zoals deze, 19%- 43% hogere omzetten genereren dan die, die hier niet aan deelnemen.

Je hebt de mogelijkheid om zelf een zakelijke uitdaging of kans op tafel te leggen of deze van je collega-ondernemers te kennen. Je krijgt of geeft perspectief, advies en/of oplossingen. Alle onderwerpen die besproken worden zullen confidentieel blijven en onze ervaring is dat deelnemers zich hier ook aan houden.

Dit evenement is alleen voor genodigden en is exclusief en zal worden gehouden op verschillende data in juni, juli, augustus en september 2021.

Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden en wij hebben beperkte plaatsen dus schrijf je op tijd in voor dit evenement. Doe dit per omgaande of geef ons je contactgegevens opdat wij je kunnen contacteren: [email protected]

Wij zien er naar uit je te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

The Alternative Board Nederland

Organisator

Florence Vermeulen
Telefoon:
0031 6 1568 3827
E-mail:
florence.vermeulen@thealternativeboard.nl

The Alternative Board -