Bert Hunnersen

“A satisfied customer! We should have him stuffed!” – John Cleese

Bert Hunnersen (1967) is commercieel medewerker binnendienst, Ledensupport. De in Groningen geboren Albert, zoals zijn echte naam is, verhuisde als 9-jarig jochie naar Friesland omdat zijn vader een baan aangeboden kreeg te Leeuwarden.

Na wat omzwervingen op diverse scholen, waaronder de MEAO Leeuwarden, kon hij in Drachten aan de slag als medewerker bij een groothandel. Na ongeveer 10 jaar daar werkzaam te zijn geweest, mocht hij als commercieel medewerker binnendienst aan de slag bij zorgverzekeraar CZ. De stap naar Zorgverzekeraar De Friesland was daarna snel gemaakt. Met veel plezier de overgang in 2006 van Particulier- en Ziekenfondsverzekerden naar een nieuw Zorgstelsel meegemaakt, met name het communiceren van de veranderende markt richting de (nieuwe) klanten voelde als een vis in het water.

Tijdens die periode diploma’s zoals Wet Financieel Toezicht Basis (WFT) en WFT Schade gehaald, naast een aantal certificaten zoals Meer Rendement Halen en Positief Beïnvloeden. Na 12 jaar Zorgverzekeraar De Friesland kwam er een kans om bij Aquacell Joure (Waterontharders) aan de slag te kunnen met daaropvolgend Messor Media te Leeuwarden.

Dankzij een buurman heeft Bert kennis gemaakt met The Alternative Board Nederland, eind 2021. De manier van communiceren, de openheid en eerlijkheid en het unieke concept van TAB hebben Bert en Vincent Vermeulen doen besluiten om de samenwerking aan te gaan.

Bert woont in Boornbergum (Friesland), is getrouwd met Carolina, heeft 2 volwassen dochters en een hond. Bert verzameld vinyl platen, verslind muziekboeken en gaat graag naar de bioscoop. En met mooi weer heerlijk in de tuin met een koud biertje of een goed glas wijn.

Een paar boeken uit de kast van Bert:

  • De Stemmen Van De Noordzee (Robert Briel)
  • Drie Akkoorden En De Waarheid (Rob van Scheers)
  • John Cleese Kortom… De Autobiografie (Danielle Stensen en Marrion Drolsbach)