Daphne Gordijn

“Moeilijk betekent nooit onmogelijk, maar de moeite waard.”

Per april 2022 is Daphne werkzaam bij The Alternative Board als Marketingmedewerker en Content Creator.

Op haar 14e was zij al enthousiast over design en content creatie. Na het lopen van snuffelstages bij onder andere ‘Tam Tam Amsterdam’ (nu onderdeel Dept) wist Daphne dan ook zeker wat zij wilde. Na het afronden van het VMBO-TL aan het Johannes Bosco college te Heerhugowaard, verhuisde zij in 2016 naar Rotterdam om haar droomstudie te volgen. Die studie, Mediavormgeven aan het Grafisch Lyceum, heeft Daphne na drie succesvolle jaren positief afgerond. Tijdens het laatste jaar heeft zij bij een aantal bedrijven stagegelopen waardoor ze verschillende ervaringen heeft opgedaan binnen de designwereld. ­

Meteen daarna startte zij aan de Hogeschool van Rotterdam, waar zij voor een jaar Cross-mediale Communicatie heeft gestudeerd.

Inmiddels is Daphne weer een tijd terug in Heerhugowaard, waar zij is opgegroeid en werkt zij sinds januari ook bij de GGD als bemonsteraar in verschillende Corona teststraten. Totdat zij in contact kwam met The Alternative Board.

Haar doel bij TAB is het vergroten van het netwerk via sociale media, ontwikkeling op het gebied van samenwerken, content en het uitwerken van creatieve concepten. Daarnaast ambieert zij al een tijd in de toekomst haar eigen creatieve onderneming te starten. Waarin precies weet Daphne nog niet, maar daar gaat zij in de loop der tijd achter komen. Zij ziet de start bij een snelgroeiend bedrijf als The Alternative Board dan ook als een nieuwe mooie uitdaging, een goede leeromgeving en het begin van een carrière binnen de creatieve branche.

Naast het werk houdt Daphne zich in haar vrije tijd graag bezig met sporten. Van skeeleren tot trainen met gewichten, dit is een manier waarop zij zich weet te ontspannen en waar zij tegelijkertijd ook energie van krijgt. Dit wil zij in de toekomst zo blijven doen om een gezonde balans te houden tussen werk en privé, om iedere dag met goede energie te kunnen starten!

Een paar boeken uit de kast van Daphne:

  • Hashtag Workmode (Emilie Sobels)
  • Begin met het Waarom (Simon Sinek)
  • Meer Succes met Instagram (Rik Keijzer)