Laura Kint

“Koude acquisitie met een warme glimlach”

Is de slogan van Laura Kint, eigenaar van One of a Kint (2016). Inmiddels is deze warme glimlach een begrip in de Betuwe. Want wie Laura of een van haar bel engelen aan de telefoon heeft, staat al gauw open voor een gesprek. Laura is hét bureau voor telefonische (koude) acquisitie.

Als meisje van elf werd zij aangenomen op de Nationale Ballet Academie van Amsterdam. In deze periode leert zij wat doorzetten is, hoe ze met teleurstellingen om moet gaan en ze na blessures weer opkrabbelt. Nadat zij is afgestudeerd, danst ze nog een aantal jaar mee bij Het Nationale Ballet in Amsterdam, maar besluit toch de balletwereld gedag te zeggen. Het is een grote sprong in het diepe als je niets anders gewend bent dan dansen.
Dankzij haar doorzettingsvermogen en enthousiaste houding werden haar in korte tijd meerdere banen aangeboden. Uiteindelijk werkt ze voor een langere periode in de uitzendbranche waar telefonische acquisitie een belangrijk onderdeel is van haar werkzaamheden. Iets wat Laura ook heel goed ligt.

Na acht jaar in de uitzendbranche te werken, dompelt zij zich een aantal jaren later volledig onder in de wereld van: koude telefonische acquisitie. Vandaag de dag heeft Laura haar eigen bureau “One of a Kint” en werkt ze inmiddels samen met acht andere experts. Laura is voor bedrijven ook een sparringpartner op het gebied van sales en geeft haar kennis door met presentaties en workshops over “koude acquisitie met een warme glimlach”. 

Naast het runnen van dit groeiende bedrijf is zij getrouwd met Ronald waarmee zij drie zonen heeft en de labradoodle ‘Happy’. Haar lijfspreuk zou kunnen zijn: “doe het met passie of doe het niet”

www.oneofakint.nl

Wat zegt The Alternative Board over de samenwerking met “One of a Kint”:

“Koude acquisitie met een warm gevoel!

Wij hebben een geselecteerd team van mensen die wij laten bellen voor ons bedrijf. 

Laura en haar team zijn sinds een tijd onderdeel van ons bel-team. Laura en Barbara hebben, na een volle dag van introductie bij ons, hun diensten op een geweldige manier ingezet voor The Alternative Board. De opdracht is om potentiële klanten voor The Alternative Board te bellen enkel en alleen om een afspraak te maken voor onze mensen. Heel vaak hebben wij tijdens de afspraak teruggekregen dat het met name het enthousiasme van het team van Laura was, dat de doorslag gaf om akkoord te gaan met het maken van de afspraak. Ook de onderlinge samenwerking tussen ons loopt op een goede manier. Wij kunnen “One of a kint” warm aanbevelen aan eenieder die gelooft dat het eerste contact met een potentiële afnemer gelijk goed moet zijn! De warme glimlach is niet alleen een zinnetje maar je hoort het daadwerkelijk door de telefoon. Dank aan team “One of a Kint” voor hun mooie bijdrage!”

Een paar boeken uit de kast van Laura:

  • De klantenfluisteraar (Jan van Setten)
  • 2 uur op 2 uur af (Gijs Groeneveld)