Nanco Eelman

De op Texel geboren Nanco komt uit een ondernemende boerenfamilie en het “boerenverstand” is hem zeker niet vreemd. Al op jonge leeftijd vertrok Nanco naar Dubai om daar zijn professionele ervaring op te bouwen in de Separatie Technologie voor corporate NOV, een van de grootste Service Companies in de Olie en Gas toelevering industrie. Begonnen als Service Engineer en uitgegroeid naar Regio Manager. Via Duitsland terug naar Nederland als Senior Business Development Manager voor Halliburton. In 2007 is Nanco gestart als zelfstandig ondernemer, CEO. Hij heeft een bedrijf opgebouwd waarbij complexe separatie systemen worden ontworpen voor grote Olie en Gas EPC Contractors. Na de verkoop van het bedrijf in 2017 heeft hij zich volledig gericht op Business Development activiteiten en het strategisch helpen van andere bedrijven. De overstap naar TAB begin 2022 was voor hem een logische vervolgstap.

Nanco wil uitdagende kansen verwerven, waarbij zijn vermogen om een ​​gedegen bedrijfsstrategie te bedenken, te implementeren en Business Development expertise te bieden, leidend zijn. Dit kan worden gebruikt om bij te dragen aan de groei en winstgevendheid van een onderneming en in het voordeel van haar klanten.

Nanco woont in Broek op Langedijk, is getrouwd met Anouk, heeft 2 zoons en houdt van vrienden vermaken in de serre met goed eten en een goed glas wijn.

Een paar boeken uit de kast van Nanco:

  • Business Development: A market-oriented perspective (Hans Eibe Sørensen)
  • Business Model Generation (Alexander Österwalder)
  • Trading in the Zone (Mark Douglas)