TAB tools

Van strategische planning tot leiderschap, onze TAB Business Tools zijn hulpmiddelen die zijn ontworpen om jou en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De tools bestaan uit informatieve e-books en video’s, samengesteld door TAB, experts en lokale ondernemers. De opdrachten die hierin beschreven staan kun je naderhand ook behandelen met jouw TAB Facilitator/Coach. Ontwikkel jezelf tot een succesvolle en gelukkige ondernemer.

Maak gebruik van onze tools

Bij TAB sta jij als persoon en ondernemer centraal. Daarom bieden we een aantal tools aan die voor iedereen te lezen/bekijken zijn. TAB heeft in samenwerking met een aantal experts en lokale ondernemers een aantal e-books en video’s samengesteld. In de e-books vind je allerlei strategische hulpmiddelen, tips en waardevolle informatie.

the alternative board

Video's

Hoe ziet een lidmaatschap er uit?

Bij TAB sta jij zowel als ondernemer als persoon centraal. Om die reden hebben wij variabele lidmaatschappen, compleet afgesteld op jouw doelen, wensen en behoeften. Het is een formule die ruim 30 jaar en in 22 landen wereldwijd succesvol wordt gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat een TAB-lidmaatschap ook echt bij jou past, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Er is een speciaal selectieproces voor leden om ervoor te zorgen dat de waarde van het lidmaatschap echt iets toevoegt aan jou en je bedrijf.