Mascha Boogers

“Geluk is een keuze”

Mascha is administratief medewerkster en sinds juli 2022 verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturatie en loonadministratie voor The Alternative Board Nederland.

In het verleden heeft zij kennis en (levens)ervaring opgedaan in verschillende branches, waaronder de luchtvaartwereld, de reiswereld en de makelaardij. In deze diverse werkomgevingen heeft zij ervaren dat een goede werksfeer heel bepalend en belangrijk is voor een bedrijf.

De afgelopen jaren was Mascha werkzaam in de infrastructuur, waar zij zich o.a. met de projectadministratie bezighield. Een overstap naar de wereld van coaching is een nieuwe uitdaging voor haar, waarbij zij de facturering en loonadministratie efficiënt en met precisie uitvoert.

Mascha woont al haar hele leven in de regio Alkmaar/Heerhugowaard en nu met haar man en 3 kinderen in het waterrijke Broek op Langedijk. Zij gaat graag varen door dit prachtige gebied, lekker de BBQ mee en de hele avond op het water genieten met het gezin of vrienden. Ook maakt zij graag tijd vrij om te ontspannen op de rug van een paard en zo de natuur in te trekken.

Een boek uit de kast van Mascha:

  • 365 dagen succesvol’ (David de Kock en Arjan Vergeer)