Over TAB

The Alternative Board ondersteunt ondernemers om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen door middel van Advisory Boards die zijn samengesteld uit andere lokale ondernemers, deskundige Business Coaches en onze reeks zakelijke tools. Maar hoe verschillen we van een traditionele businesscoach of adviseur?

Bij TAB beginnen we bij jou, de ondernemer, als persoon. Het gepassioneerde TAB Nederland team bestaat uit TAB-gecertificeerde Facilitators en Coaches die jou de tijd en ruimte geven die je nodig hebt om meer duidelijkheid te krijgen en je te concentreren op jouw bedrijf en het behalen van jouw doelen.

Missie
TAB

The Alternative Board is een exclusieve, op leden gebaseerde organisatie die ondernemers en andere bedrijfsleiders helpt meer te bereiken – meer winstgevendheid, productiviteit en persoonlijke voldoening. We doen dit door middel van een ongeëvenaarde combinatie van peer-to-peer-inzichten, privé coaching door TAB gecertificeerde coaches en eigen TAB-tools en middelen die ondernemers in contact brengen met duizenden van hun collega’s over de hele wereld.

the alternative board

Onze waardes

Binnen TAB hebben we een cultuur ontwikkeld waarbij professionaliteit, vertrouwen en respect centraal staat. Deze cultuur is samengevat in het woord ‘CALIBER’.

COMMUNITY: TAB is een wereldwijde community, bereid om te geven en te ontvangen om ons bedrijf en de mensen daarin te verbeteren.
ACCOUNTABILITY: We zijn verantwoordelijk voor onze resultaten op alle gebieden van ons werk en leven.
LIFELONG LEARNING: Wij geloven dat levenslang leren ons kennisperspectief en zelfbewustzijn verbetert.
INNOVATION: We zijn de aanjagers van verandering en omarmen innovatie, frisse ideeën en benaderingen.
BELIEF: We zijn gepassioneerd door en over TAB en de impact die het heeft op bedrijven, gemeenschappen en levens.
EXCELLENCE: TAB streeft er voortdurend naar om uitmuntendheid te bieden in alles wat we doen.
RESPECT: We gaan altijd op een respectvolle en professionele manier met anderen om. Bij TAB bevind je je altijd in een betrouwbare en vertrouwelijke omgeving.

Hoe ziet een lidmaatschap er uit?

Bij TAB sta jij zowel als ondernemer als persoon centraal. Om die reden hebben wij variabele lidmaatschappen, compleet afgesteld op jouw doelen, wensen en behoeften. Het is een formule die ruim 30 jaar en in 22 landen wereldwijd succesvol wordt gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat een TAB-lidmaatschap ook echt bij jou past, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Er is een speciaal selectieproces voor leden om ervoor te zorgen dat de waarde van het lidmaatschap echt iets toevoegt aan jou en je bedrijf.

Kennismaken

Wil je vrijblijvend eens kennismaken? Dat kan! Samen een ronde op de golfbaan lopen en ons verslaan op onze eigen TAB hole in Winkel. Of liever een kop koffie op kantoor?