Hoe werkt TAB?

Oprichter en voorzitter van The Alternative Board, Allen Fishman, lanceerde TAB meer dan 30 jaar geleden in de Verenigde Staten. Hij ontdekte dat zijn raad van bestuur gedurende zijn hele carrière van onschatbare waarde voor hem was.

Maar hoe zit het met andere ondernemers? Waar kunnen zij terecht voor advies?

Als (zelfstandig) ondernemer is je privéleven onlosmakelijk verweven met het zakelijk leven. Elke beslissing heeft impact op je leven. Bij TAB ontwikkel je een dynamiek om succesvol en bovenal gelukkig te zijn. Benieuwd hoe we dat doen?

Advisory Board

In een Advisory Board brengen we je samen met ondernemers uit niet-concurrerende branches. De TAB leden zorgen voor inspiratie, expertise en verantwoording die nodig zijn om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zie het als een persoonlijk klankbord of alternatief van een raad van bestuur voor al je zakelijke en persoonlijke ideeën en beslissingen.

THE ALTERNATIVE BOARD

Business Builder’s Blueprint

Bij het managen van een bedrijf kan het moeilijk zijn om te weten waarop je je moet concentreren. Veel ondernemers missen de methodologie en het platform die nodig zijn om strategisch te plannen en te handelen. De Business Builder’s Blueprint is een strategische planning die je samen met jouw TAB Facilitator Coach samenstelt.

Coaching

Maak dan gebruik van de coaching mogelijkheden van TAB.

Diagnostic

Benieuwd waar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen? Vul een aantal vragen in en ontvang een Business Diagnostic. Hierin vind je tips en ‘best practices’ om aspecten in jouw organisatie te verbeteren.

StratPro

Stratpro is een proces om de prestaties van een bedrijf te verbeteren. StratPro is ontwikkeld door meer dan 20 jaar ervaring toe te passen bij meer dan 25.000 bedrijven over de hele wereld. Door deel te nemen aan dit proces kun je verwachten dat je bedrijf groeit, meer winst maakt en de waarde van het bedrijf verhoogt. Zo ontwikkel je een betere balans tussen werk en privé.

TAB franchise

TAB biedt een franchisemodel, dat TAB Business Owners (TBO’ers) elke maand een voorspelbare, consistente inkomstenstroom geeft. Dankzij de marketingondersteuning van TAB en de beschermde gebieden kunnen onze TBO’s hun bedrijf snel laten groeien. Het zorgt ook voor meer tijd om additionele inkomsten te genereren en een meer gewenste balans tussen werk en privé te creëren.