TAB franchise

Wil jij het verschil maken met een eigen bedrijf?

Wanneer was de laatste keer dat je voor de wekker wakker werd en niet kon wachten om aan de slag te gaan met je werkdag?

Dan ben je opzoek naar een nieuwe kans

Klinkt het volgende bekend in de oren?

Je runt een adviesbedrijf, maar bent “moe” geworden van het wiel telkens opnieuw zelf uitvinden. Het runnen van een solitair adviesbedrijf is echter wel wat jij wilt. Je bent op zoek naar een voorspelbare inkomstenstroom die ook waarde opbouwt in je bedrijf.

Als een scenario als deze herkenbaar is, wil je zeker meer weten over de mogelijkheid om jouw bedrijfservaring te benutten, je bedrijf op te schalen en het verschil te maken met particuliere bedrijfseigenaren.

TAB franchise

The Alternative Board helpt bedrijfseigenaren al meer dan 30 jaar (in 24 landen) hun bedrijf en leven te veranderen door middel van adviesraden (advisory boards), in combinatie met coaching en advies. TAB is altijd op zoek naar de juiste franchise partner om dit concept verder uit te rollen.

Over TAB franchise

TAB biedt een franchisemodel, dat TAB Business Owners elke maand een voorspelbare, consistente inkomstenstroom geeft. Dankzij de marketingondersteuning van TAB en de beschermde gebieden kunnen onze TBO’s hun bedrijf snel laten groeien. Het zorgt ook voor meer tijd om additionele inkomsten te genereren en een ​​meer gewenste balans tussen werk en privé te creëren.

TBO’er zijn kent veel voordelen

Gebruik maken van alle voordelen als TBO’er? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden, trainingen en voordelen. Doordat TAB al decennia als succesvolle formule werkt, creëer je rust en een vast en duidelijk inkomen. 

 

 

Ben je klaar voor een vrijblijvende kennismaking?

 

TBO Quote

“Vanaf het moment dat je aangesloten bent word je ondergedompeld in de wereld van TAB.

Een gedegen opleiding en hulp van een zeer ervaren Field Support Trainer zorgt ervoor dat je in korte tijd up and running bent”.

– JACQUELINE KLAPPE ,TBO STEDENDRIEHOEK & TWENTE –

Kennismaken?

Wil je vrijblijvend eens kennismaken? Dat kan! Samen een ronde op de golfbaan lopen en ons verslaan op onze eigen TAB hole in Winkel. Of liever een kop koffie op kantoor?