Franchisenemer gezocht!

TAB is er voor de ondernemer. Wij zoeken franchisenemers, of zoals wij noemen in de wereld van TAB; TAB Business Owner (TBO) die andere ondernemers willen helpen met het identificeren van kansen en het oplossen van uitdagingen waar elke ondernemer tegenaan loopt. Wil jij ook ondernemers helpen en TAB-franchisenemer worden?

Wat is TAB?

The Alternative Board is een exclusieve, op leden gebaseerde organisatie die ondernemers en andere bedrijfsleiders helpt meer te bereiken – meer winstgevendheid, productiviteit en persoonlijke voldoening. We doen dit door middel van een ongeëvenaarde combinatie van peer-to-peer-inzichten, privé coaching door TAB gecertificeerde coaches en eigen TAB-tools en middelen die ondernemers in contact brengen met duizenden van hun collega’s over de hele wereld. Via ons platform van kennis en begeleiding levert TAB echt advies dat echte resultaten oplevert door ondernemers te helpen gefocust te blijven op wat het belangrijkst is.

The Alternative Board helpt bedrijfseigenaren al meer dan 31 jaar (in 24 landen) hun bedrijf en leven te veranderen. door middel van TAB-adviesraden (TAB-advisory boards), in combinatie met coaching en advies. TAB is altijd op zoek naar de juiste franchisepartner om dit concept verder uit te rollen.

Voordelen TAB Franchisenemers

Wat kun je van TAB verwachten?

Ontdek TAB

TBO Quote

“TAB bestaat al bijna 32 jaar. Dat merk je aan alles. De ondersteuning is geweldig omdat er zoveel ervaring is. De intern ontwikkelde business tools zijn zeer uitgebreid en omvatten het hele spectrum van strategische bedrijfsplanning. Je kunt dus vanaf dag 1 waarde bij de klant toevoegen en meteen aan de slag met het delen van jouw expertise.”

– ARJEN VAN KOOTEN, TBO NOORD HOLLAND MIDDEN –

Wil jij het verschil maken met een eigen bedrijf?

Solliciteer direct!

Voordelen

Elke maand een voorspelbare, consistente inkomstenstroom Marketingondersteuning Bewezen concept

Heb je nog twijfels of wil je meer weten over TAB?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking! Je bent van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor. Hou je van golf? Dan kun je ook een golfafspraak maken!