Business Builder’s Blueprint

Bij het managen van een bedrijf kan het moeilijk zijn om te weten waarop je je moet concentreren. Veel ondernemers missen de methodologie en het platform die nodig zijn om strategisch te plannen en te handelen.

De Business Builder’s Blueprint is een strategische planning die je samen met jouw TAB Facilitator Coach samenstelt.  

Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Bij TAB word je begeleidt door jouw TAB Facilitator Coach. Een direct contact waarbij je terecht kunt voor vraagstellingen op bedrijfstechnisch niveau. Samen met je coach bespreek je knelpunten, kansen en mogelijkheden in jouw bedrijf.

De Business Builder’s Blueprint is een exclusief netwerk, gemaakt voor TAB leden. Tijdens de Business Coaching-sessies met een TAB Facilitator Coach kunnen ondernemers het platform gebruiken om een effectieve strategie voor hun bedrijf te creëren. Til jouw bedrijf naar een hoger niveau met een strategisch plan op basis van de beste kennis en ervaring in de markt!

the alternative board

5 voordelen van de TAB Business Builder’s Blueprint

Toch nog niet overtuigt of heb je vragen over de Business Builder’s Blueprint of TAB zelf?

Hoe ziet een lidmaatschap er uit?

Bij TAB sta jij zowel als ondernemer als persoon centraal. Om die reden hebben wij variabele lidmaatschappen, compleet afgesteld op jouw doelen, wensen en behoeften. Het is een formule die ruim 30 jaar en in 24 landen wereldwijd succesvol wordt gebruikt.

 

Om ervoor te zorgen dat een TAB-lidmaatschap ook echt bij jou past, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Er is een speciaal selectieproces voor leden om ervoor te zorgen dat de waarde van het lidmaatschap echt iets toevoegt aan jou en je bedrijf.

Kennismaken

Wil je vrijblijvend eens kennismaken? Dat kan! Samen een ronde op de golfbaan lopen en ons verslaan op onze eigen TAB hole in Winkel. Of liever een kop koffie op kantoor?