Advisory Board

Heb je als ondernemer wel eens het idee dat je er helemaal alleen voor staat? Zakelijk advies kan dan van onschatbare waarde zijn. Het Advisory Board van TAB is als een persoonlijk klankbord of alternatief van een raad van bestuur voor al je zakelijke en persoonlijke ideeën en beslissingen.

Zie het als een persoonlijk klankbord

The Alternative Board ondersteunt ondernemers om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen door middel van Advisory Boards die zijn samengesteld uit andere lokale ondernemers, deskundige Business Coaches en een reeks van onze zakelijke tools. In een Advisory Board brengen we je samen met ondernemers uit niet-concurrerende branches.

De TAB leden zorgen voor inspiratie, expertise en verantwoording die nodig zijn om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zie het als een persoonlijk klankbord of alternatief van een raad van bestuur, voor al je zakelijke en persoonlijke ideeën en beslissingen.

the alternative board

10 redenen om aan te schuiven bij een Advisory Board

Toch nog niet overtuigt of heb je vragen over het Advisory Board of TAB zelf?

Hoe ziet een lidmaatschap er uit?

Bij TAB sta jij zowel als ondernemer als persoon centraal. Om die reden hebben wij variabele lidmaatschappen, compleet afgesteld op jouw doelen, wensen en behoeften. Het is een formule die ruim 30 jaar en in 24 landen wereldwijd succesvol wordt gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat een TAB-lidmaatschap ook echt bij jou past, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Er is een speciaal selectieproces voor leden om ervoor te zorgen dat de waarde van het lidmaatschap echt iets toevoegt aan jou en je bedrijf.

Kennismaken

Wil je vrijblijvend eens kennismaken? Dat kan! Samen een ronde op de golfbaan lopen en ons verslaan op onze eigen TAB hole in Winkel. Of liever een kop koffie op kantoor?