Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij TAB heeft vele voordelen. Gemiddeld zijn onze leden 4,7 jaar lid van The Alternative Board. Het lidmaatschap wordt compleet ingesteld op jouw situatie. Zo zorgen we samen voor toegevoegde waarde in jouw periode als lid. 

Samen bepalen we wat het beste bij jou als ondernemer past. Schuif aan bij één van onze board meetings of onze coaches!

the alternative board

Jij staat centraal bij TAB

Bij TAB sta jij zowel als ondernemer als persoon centraal. Om die reden hebben wij variabele lidmaatschappen, compleet afgesteld op jouw doelen, wensen en behoeften. Het is een formule die ruim 30 jaar en in 24 landen wereldwijd succesvol wordt gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat een TAB-lidmaatschap ook echt bij jou past, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Er is een speciaal selectieproces voor leden om ervoor te zorgen dat de waarde van het lidmaatschap echt iets toevoegt aan jou en je bedrijf.

Succes verhalen
van leden

Saul GoldfarbGoldfarb & Associates (Lid sinds 2011)
Lees verder
“Boards ‘professionaliseren’ mijn bedrijf door te leren van wat andere ondernemers gedaan hebben en hoe je jouw bedrijf beter georganiseerd kunt maken”
Peter DekkerCameraland
Lees verder
“Je komt in contact met diverse ondernemers uit verschillende branches, je krijgt inzicht en input vanuit alle kanten. Oprecht advies waarmee je verder kunt”
Previous
Next

Waardevol lidmaatschap

In een veilige en vertrouwelijke omgeving

Ondernemers in het MKB zoeken vaak advies via netwerkgroepen voor hun bedrijven, maar realiseren zich al snel dat netwerken alleen hen niet zal helpen strategisch het verschil te gaan maken. Met onze Business Advisory Boards kunnen ondernemers samenwerken met gelijkgestemde collega-ondernemers (die niet met elkaar concurreren) in een vertrouwelijke omgeving en ideeën en ‘best practices’ delen om bij te dragen aan de groei van elkaars bedrijven.

Peer-to-peer-groepen (Advisory Boards), gevormd door zelfstandige ondernemers zijn beschikbaar om problemen te bespreken en doelen te stellen als een collectief, een adviesraad voor jou als ondernemer. Gefaciliteerd door een gecertificeerde TAB Business Owner in jouw omgeving.

Iedere ondernemer krijgt en geeft advies om op deze manier impulsen, ideeën en kansen te benutten en samen te vieren wanneer we de volgende top bereiken.

Ontdek wat een Business Advisory Board voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Ik wil een kennismakingsgesprek

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Kennis maken kan bij ons op kantoor of op de golfbaan! TAB heeft zelfs zijn eigen hole 9 op de golfbaan in Winkel. Versla jij ons op de TAB hole?