Blog

Hier vind je het laatste nieuws en informatieve artikelen van TAB: The Alternative Board Nederland.

Over TAB

Goede ondernemersvoornemens

Het nieuwe jaar staat om de hoek, over een aantal dagen is het alweer 2023. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Wat heb je geleerd? Wat laat je achter en wat neem je mee naar het komende jaar? Welke voornemens heb je voor het nieuwe jaar? Dit zijn vragen die in deze maand waarschijnlijk veel rond gaan. Maar wat zijn nou echt goede voornemens? Wat kun je op dit moment als ondernemer doen om 2023 succesvoller te maken dan het afgelopen jaar? Wij geven je tips.

Lees verder >

De meest gemaakte LinkedInprofiel fouten en hoe je ze oplost

Elke ondernemer en professional is bekend met LinkedIn, of ze nu zelf een profiel hebben of mensen kennen die actief zijn op het platform. We kunnen niet meer om LinkedIn heen. LinkedIn is het grootste professionele onlinenetwerk met meer dan 600 miljoen profielen wereldwijd en 5 miljoen gebruikers in Nederland. LinkedIn is geëvolueerd tot een krachtig, go-to platform voor zakelijke connecties, maar het is ook een groot onderdeel van de persoonlijke merkstrategie van bedrijfseigenaren en professionals. Niet alle profielen die we tegenkomen zijn goed op orde. Ook van LinkedIn gebruikers op hoog niveau. Niet handig! We hebben de meest gemaakte fouten op een rij gezet, met daarbij uiteraard wat tips over hoe je dit kunt aanpakken.

Lees verder >

5 manieren om de klantenservice van je team te verbeteren

Je kunt het best denkbare product of de best denkbare dienst hebben, maar de waarde en integriteit van je bedrijf wordt bijna altijd bepaald door de kwaliteit van de service die jij en jouw team aan klanten bieden. En hoewel het oneerlijk lijkt, hoor je misschien nooit iets over de negatieve ervaringen die je klanten hebben, aangezien velen van hen gewoon hun loyaliteit zullen verschuiven naar een concurrent waarvan zij denken dat deze hen (terecht of onterecht) beter van dienst kan zijn.

Lees verder >