Coaching

Er zijn veel redenen waarom je een Business Coach zou bezoeken. Bij TAB combineren we de kracht van peer-to-peer-advies met coaching om je zakelijke groei en persoonlijke doelen te bepalen. De business coaching-sessies van TAB zijn tussen jou en een lokale TAB Facilitator Coach.

De voordelen van Business Coaching

Tijdens de sessies gaat het niet alleen over het aanleren van nieuwe vaardigheden en het begrijpen van alternatieve strategieën, maar ook over het creëren van echte lange termijn-oplossingen en een haalbaar businessplan. Het is een geweldige manier om te werken naar:

Toch nog niet overtuigt, of heb je vragen over Business Coaching of TAB zelf?

the alternative board

Waarom een coach van TAB?

Er zijn veel consultancy- en coaching diensten beschikbaar voor eigenaren van kleine bedrijven in Nederland, dus waarom TAB?

Coaching van TAB werkt hand in hand met de bijeenkomsten van de maandelijkse Advisory Boards. De adviezen die bij een Advisory Board naar voren komen pak je op in de sessies met je coach. Zo creëer je een concreet vervolg op de Advisory Boards. Dat is waar onze waardevolle Executive Business Coaching en strategische bedrijfsplanning van pas komen.

Elke maand bespreek je jouw zakelijke kansen en uitdagingen met ondernemers zoals jij. Op deze manier krijg je de collectieve wijsheid van verschillende ervaren ondernemers om je te helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Hoe ziet een lidmaatschap er uit?

Bij TAB sta jij zowel als ondernemer als persoon centraal. Om die reden hebben wij variabele lidmaatschappen, compleet afgesteld op jouw doelen, wensen en behoeften. Het is een formule die ruim 30 jaar en in 24 landen wereldwijd succesvol wordt gebruikt.

 

Om ervoor te zorgen dat een TAB-lidmaatschap ook echt bij jou past, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Er is een speciaal selectieproces voor leden om ervoor te zorgen dat de waarde van het lidmaatschap echt iets toevoegt aan jou en je bedrijf.

Laten we kennismaken!

Wil jij vrijblijvend kennismaken of heb je vragen over onze Business Coaching? Leuk! Vul het formulier in voor een vrijblijvende (golf)afspraak. Tot snel!