StratPro

StratPro is een strategisch bedrijfstransformatie proces. Creëer een overtuigende visie voor jouw organisatie, bereik meer afstemming en verantwoordelijkheid met je team, vestig een bloeiende cultuur en beschik over de tools om jouw visie met succes uit te voeren.

Waarom StratPro werkt

StratPro is een bewezen bedrijfstransformatie programma om jouw strategische visie te creëren en te realiseren. Het programma is ontwikkeld door meer dan 20 jaar ervaring toe te passen bij meer dan 25.000 bedrijven over de hele wereld.

the alternative board

StratPro Trainingen

StratPro geeft een reeks intensieve trainingen om jouw leiderschapsteam weer op één lijn te brengen en de prestaties van het bedrijf te verbeteren. Maak gebruik van een gratis introductietraining waarbij je direct waardevolle informatie ontvangt voor jouw bedrijf.

the alternative board

Plan een gratis introductie training

Hoewel het zelf implementeren van StratPro mogelijk is, raden we geïnteresseerde ondernemers aan om een StratPro Facilitator te ontmoeten om meer te weten te komen over professioneel gefaciliteerde StratPro-trainingen.

We plannen een gratis informatieve training in en deze duurt 90 minuten. Of je nu besluit om ermee door te gaan of niet, je ontvangt altijd de waarde van deze informatieve training. Meld je aan en we plannen samen een moment in.

Hoe ziet een lidmaatschap er uit?

Bij TAB sta jij zowel als ondernemer als persoon centraal. Om die reden hebben wij variabele lidmaatschappen, compleet afgesteld op jouw doelen, wensen en behoeften. Het is een formule die ruim 30 jaar en in 24 landen wereldwijd succesvol wordt gebruikt.

 

Om ervoor te zorgen dat een TAB-lidmaatschap ook echt bij jou past, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Er is een speciaal selectieproces voor leden om ervoor te zorgen dat de waarde van het lidmaatschap echt iets toevoegt aan jou en je bedrijf.

Kennismaken

Wil je vrijblijvend eens kennismaken? Dat kan! Samen een ronde op de golfbaan lopen en ons verslaan op onze eigen TAB hole in Winkel. Of liever een kop koffie op kantoor?