Florence Vermeulen

“Om stilstand te voorkomen, moet je regelmatig even stilstaan”

Florence Vermeulen (1995) is sinds december 2020 werkzaam als Executive Management Assistant voor The Alternative Board Nederland. Na het behalen van haar Bachelor ‘Small Business & Retail Management’ aan hogeschool Inholland heeft Florence 2 jaar gewerkt als reisspecialiste bij Doets Reizen, een reisorganisatie gespecialiseerd in Amerika en Canada rondreizen. Gezien de aanhoudende coronacrisis en de stilstand binnen de reisbranche, hield haar baan eind september 2020 op. Vrijwel snel kwam er een nieuwe uitdaging op haar pad: The Alternative Board. Florence ziet het als een enorme kans om haar skills te ontwikkelen, verder uit te breiden en meer te leren over het ondernemerschap. Het is uniek om samen met haar vader (Vincent Vermeulen) en alle TBO’s het TAB-concept in Nederland te mogen vertegenwoordigen.

Tijdens haar studie ‘Small Business & Retail Management’ en werkervaring heeft ze haar nieuwsgierigheid en interesse ontwikkeld voor het ondernemerschap, marketing en het denken en handelen in de geest van de klant. Florence is continu opzoek naar nieuwe ideeën en manieren om ondernemers op een creatieve manier kennis te laten maken met TAB. Gezien haar jonge leeftijd liggen de plannen klaar om een frisse wind door TAB te laten waaien om zo ook jonge ondernemers aan te spreken. Florence is als Executive Management Assistant verantwoordelijk voor alle marketing-gerelateerde activiteiten, zoals het bijhouden en optimaliseren van de website, Social Media en de branding van TAB Nederland. Daarnaast is ze het eerste aanspreekpunt voor de Leden Support afdeling.

Florence woont samen met haar vriend, in het Noord-Hollandse ‘Zuid Scharwoude’ en ook in haar vrije tijd maakt ze graag plannen en brengt ze het liefste door met familie en vrienden. Er worden regelmatig dagjes uit gepland. Reizen is een hobby van Florence en naast het maken van city trips mag er 1 reis zeker niet overgeslagen worden: de jaarlijkse wintersport in de Oostenrijkse Alpen.

Een paar boeken uit de kast van Florence: